Gymnastics Superstar – Get a Perfect 10!

Gymnastics Superstar – Get a Perfect 10!

Je kunt het spel hier downloaden voor android en hier voor iphone/ipad.

 

Al je harde werk heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen – je hebt het gemaakt naar de Olympische Spelen! Grijp deze kans om je land te vertegenwoordigen met trots! Werk aan je geweldige gymnastische bewegingen totdat ze klaar zijn voor de Olympische Spelen. Oefening baart kunst! Buig, flip en Spring jouw manier om dat glanzende gouden medaille! Met je oog op de prijs!

WAUW. Je droom is uitgekomen. Je hebt eindelijk de Olympische Spelen bereikt, je krijgt de kans om te concurreren tegen wereldklasse turners, om zo goud te winnen voor je land. Je traint met een beroemde coach die al andere Olympische gouden medaillewinnaars heeft geholpen de top bereiken. Met jouw perfecte gymnastiek moves ben jij dit jaar de grote Concurrentie van de gymnastiek in de Olympische Spelen! Dus maak je klaar voor een veel oefening en toewijding!

com.devda.GymnasticsSuperstar_3

GRATIS TE SPELEN

Gymnastics Superstar is gratis te spelen met in-app aankopen.

TIPS EN TRICKS
Er zijn nog geen tips en tricks beschikbaar voor dit spel

CHEATS EN HACKS
Er zijn nog geen cheats of hacks beschikbaar voor dit spel

OVER Coco Play
Coco Play Limited is een in China gevestigde ontwikkelaar van creatieve en unieke apps voor kinderen. Opgericht in 2013, Coco Play zorgt voor een rijke 3D-simulatie-based games voor het hele gezin. Coco Play is een dochteronderneming van TabTale, een toonaangevende, wereldwijde maker van innovatieve spellen, interactieve boeken en educatieve apps.
Bezoek ze hier: http://www.tabtale.com/

NEEM CONTACT MET DE MAKERS VAN HET SPEL OP:
Laat ze weten wat je ervan vindt! Vragen? Iets te melden? Technische hulp? Neem contact met ze op 24/7 WeCare@TabTale.com.