Mijn eigen Esports team

doe-mee-met-het-lol-toernooi-en-win-een-pc-van-150_7ne5.640
Afgelopen weekend werd de G1 recruitment series gehouden bij 4launch in Eindhoven. De G1 recruitment series is een wervingsevent van Gigabyte, Corsair, ESL en Intel om nieuw talent te werven voor League of Legends. Ze organiseren door heel het land wervingssessies en ik was afgelopen weekend dus aanwezig bij die van Eindhoven.
Samen met mijn tweelingbroertje, zijn vriendin en twee vrienden waren we team FOX en deden we mee in deze recruitment series. Nu hebben mijn tweelingbroertje en zijn vriendin nog nooit tegen echte mensen gespeeld in League of Legends. Ikzelf ben level 23 en de enigste twee pro’s uit mijn team waren mijn twee vrienden.

We speelde dan ook niet om te winnen maar gewoon voor de lol, om die redenen speelde ik als Teemo fan dan ook Teemo top. Om een lang verhaal kort te maken gaf de tegenstander het naar 20 minuten op en wonnen we onze game.

10959346_10204523230134778_8573643875258976928_n

Ons team, op mijn twee vrienden na, speelde echt waardeloos hahaha. Maar dan ook echt… De andere teams waren veel beter maar omdat er maar 5 computers waren konden we niet tegen elkaar spelen.

Een spotter van ATgaming hield zich bezig met de keuzes voor het 4launch team. Het is de bedoeling dat er een speler uit elke rank in zit. Een leuk concept! Maar het is niet op mij van toepassing, ik heb nog te weinig levels. Tenminste dat dacht ik.

Een paar dagen naar het evenement kreeg ik een uitnodigen of ik deel wilde nemen in het Esports team. Ondanks mijn lichtelijke verbazing wil ik uiteraard maar al te graag deelnemen in de finale en samen met mijn team kans maken op vijf gaming pc’s van €1500.
team4launch
Eerst moet ik er maar eens voor gaan zorgen dat ik level en flink wat champions koop. Iedere week zal ik een stukje schrijven over de voortgang van het team! Wil je zelf deelnemen aan het tournooi? Er zijn nog een aantal recruitment days. Die vind je hier: http://g1gaming.nl/?page_id=26

Spelen wij tegen elkaar in de finale?