PUBG voor je mobiel en Tablet – Soft launch

PUBG voor je mobiel en Tablet – Soft launch

De populaire battle royale game PlayerUnknown BattleGround is vandaag verrassend genoeg uitgekomen in Cananda! Verbaasde Canadese android gebruikers vonden opeens PUBG mobile in de Google Play store. Dit komt een beetje als een verassing. De Chinese uitgever van het spel, genaamd Tencent, had al eerder aangegeven dat het bezig was met een mobiele versie van het populaire PUBG, maar niemand wist van deze soft-launch af.

Dit geeft wel goede hoop dat Playerunkown’s Battlegrounds Mobile, zoals het spel momenteel heet, snel wereldwijd uit zal komen. Het is nog niet bekent wanneer dit is maar ik gok dat het binnen 2 maanden uit zal komen voor o.a. Nederland.

Playerunkown’s Battlegrounds Mobile is een andere versie dan de eerder uitgekomen PUBG: Exhilarating Battlefield en PUBG: Army Attack. Playerunkown’s Battlegrounds Mobile zal hetzelfde zijn als de PC versie, ook al denk ik niet dat het exact hetzelfde zal zijn aangezien PUBG behoorlijk veel grafische kracht van je PC vereist.

Winner winner chicken dinner

De eerder uitgekoment games van Tencent; PUBG: Exhilarating Battlefield en PUBG: Army Attack wisten heel snel indruk te maken toen ze uitkwamen voor de Chinese markt. Beide spellen wisten binnen no-time op te klimmen tot de meest gedownloade games in de iOS app store ondanks dat ze alleen uitgegeven werden in China.