ROBLOX voor Android en Iphone

ROBLOX voor Android en Iphone

Het heeft even geduurd maar hij is er dan eindelijk! Roblox voor android en iphone! Deze gratis game voor je mobiel en tablet heeft alles wat je nodig hebt voor uren lang speel plezier! Je kunt kiezen uit duizenden verschillende kleine mini-games. Zo heb je altijd iets te doen wanneer je jezelf verveeld.

Je vind de game hier voor Android en hier voor Apple apparaten.  De app store geeft de volgende beschrijving van Roblox:

 

unnamed

INFORMATIE

Welkom bij het ultieme, aan de verbeeldingskracht ontsproten virtuele universum. Meer dan 30 miljoen spelers komen elke maand samen met hun vrienden verbazingwekkende 3D virtuele werelden verkennen. Word lid van de grootste, door gebruikers gecreëerde community en speel duizenden spellen, variërend van meeslepende multiplayer-spellen en -wedstrijden, tot interactieve avonturen waar je voelt hoe het is om een dinosaurus, een mijnwerker in een steengroeve, of een astronaut op verkenning in de ruimte te zijn.

DUIZENDEN SPELLEN

Speel elke dag iets nieuws. Verken de verste uithoeken van het heelal, strijd tegen een vloed van ondoden, schitter in een modeshow, breng tijd door in een virtuele club en ga zo maar door…

MASSALE MULTIPLAYER ONLINE

Breng tijd door met je vrienden en miljoenen andere virtuele ontdekkingsreizigers op computers, mobiele apparaten, consoles, en in VR-omgevingen in een breed scala van sociale spellen. ROBLOX is de grootste, door gebruikers gecreëerde gaming community, waar meer dan 700.000 makers een oneindige verscheidenheid van meeslepende ervaringen creeren die erop wachten om beleefd te worden.

AANPASBARE PERSONAGES

Kruip in een nieuw personage en dos je avatar uit met duizenden verschillende hoeden, shirts, gezichten, uitrusting en nog veel meer!

CHAT MET VRIENDEN

Maak online contact met je vrienden door middel van in-game chatfuncties, privéberichten en groepen!

GRATIS TE SPELEN

ROBLOX is gratis te spelen met in-app aankopen.

TIPS EN TRICKS
Er zijn nog geen tips en tricks beschikbaar voor dit spel

CHEATS EN HACKS
Er zijn nog geen cheats of hacks beschikbaar voor dit spel